Zunobri B1

Zunobri B1 verliest nipt van Stadskanaal'74

Zaterdag 19 april moest Zunobri B1, gesponsord door Kees Afman (Uitdeuken zonder Spuiten) thuis aantreden tegen Stadskanaal ’74.

De uitploeg kwam verassend snel op een 0-2 voorsprong. Door twee mooie scores van Judith werd dit weer recht getrokken. Het was al snel duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Er werden door beide teams mooie acties gemaakt. Harold scoorde de 3-2 en Daphne maakte met een mooie doorloopbal de 4e treffer. Thomas zorgde voor de 5e treffer, maar de gasten wisten voor rust weer op gelijke hoogte te komen.

Na de rust kwam Bas in het veld voor Stefan. Het score verloop verliep voor beide ploegen wel wat stroever, maar ging gelijk op. Erica scoorde met een fraaie doorloopbal en Harold scoorde zijn 2e treffer. De tegenpartij kreeg twee strafworpen die goed werden benut. Bas scoorde vervolgens nog een mooi doelpunt, maar daarna kwamen de tegenstanders voorbij met 2 scores. Het lukte de Zunobrianen niet meer om op gelijke hoogte te komen. Eindstand 8-9. Omdat Marleen en Ilse nog geblesseerd zijn speelde Irma (C1) mee en dat heeft ze prima gedaan.