Zunobri B1

Eerste veldwedstrijd voor Zunobri B1

Zaterdag 15 september stond voor de speelsters van trainer/coach Ricardo de Graaf de eerste najaarswedstrijd als B-aspiranten op het programma tegen SDO (S) uit Schoonoord. Door het vertrek van een aantal speelsters werd het team versterkt met Marjolein Bloema. De doelstelling voor het eerste jaar als B’ers is een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Zunobri begon sterk aan de wedstrijd en het was Marjolein Bloema die met een afstandsschot de score opende (0-1). Na de 1-0 golfde het spel heen en weer voordat Inge Burgler de 0-2 liet aantekenen. Hierna was het SDO die de stand op 1-2 bracht. Door doelpunten van Larissa Bloema (1-3) en Andrea Akdill (1-4) was het SDO die de ruststand op 2-4 brachten.
In de tweede helft begon Zunobri weer goed aan de wedstrijd, door een overtreding op Daphne Huizing was het Larissa Bloema die de toegekende strafworp benutte (2-5). Na de 3-5 van SDO was het Marjolein Bloema die met twee doelpunten de stand op 3-7 bracht. Met een mooi afstandsschot deed SDO nog iets terug (4-7), waarna Larissa Bloema de 4-8 en Marjolein Bloema de 4-9 lieten aantekenen.
Trainer/coach Ricardo de Graaf was tevreden over de eerste wedstrijd al waren er nog wel een aantal verbeterpunten geconstateerd.
Komende zaterdag (22-9) staat de 2de wedstrijd op het programma tegen het sterke Rodenburg de wedstrijd begint om 12:00 uur.

Doelpunten:

Marjolein Bloema 4x, Larissa Bloema 3x, Andrea Akdill 1x en Inge Burgler 1x