Zunobri B1

Moeilijke wedstrijd Zunobri B1 tegen DWA/Argo B1.

Zaterdag 6 oktober stond voor de spelers van coach Ricardo de Graaf de tweede thuiswedstrijd op het programma uit tegen DWA/Argo.

Na een onnodige nederlaag tegen Rodenburg werd er zaterdag gespeeld tegen DWA/Argo. Zunobri begon de wedstrijd met Marjolein Bloema, Inge Burgler, Megan Brander en Erica Elzinga in de aanval en Larissa Bloema, Jorien de Boer, Andrea Akdill en Daphne Huizing in de verdediging. Het team begon goed aan de wedstrijd. Het was Het was Marjolein Bloema die met een doorloopbal de stand op 1-0 bracht, waarna Erica Elzinga ook met een doorloopbal de 2-0 liet aantekenen. Na een kwartier was het Larissa Bloema met een afstandsschot met de 3-0. Na de 3-0 was het DWA/Argo die beter in de wedstrijd kwam mede door de afstandsschoten van de heren en werd de achterstand omgebogen naar een 3-6 voorsprong. Het was wederom Marjolein Bloema met haar tweede doelpunt die de stand terugbracht tot 4-6.In de tweede helft was DWA/Argo die verder uitliep naar 4-9. Coach Ricardo de Graaf Judith Hamming voor Megan Brander en Malycke van der Steege voor Andrea Akdill. Het was vooral Malycke van der Steege die nog voor gevaar zorgde met haar doorloopballen, helaas werd dit niet beloond met een doelpunt. Gezien het eerste kwartier en de gemiste kansen zat er meer in voor Zunobri dan de 4-9 nederlaag.
A.s. zaterdag staat er weer een moeilijke wedstrijd op het programma dan moet er uit gespeeld worden tegen Wees Kwiek die momenteel op de tweede plaats staat in de poule.

Doelpunten:

Marjolein Bloema 2x, Erica Elzinga 1x, en Larissa Bloema 1x