Zunobri B1

Eerste thuiswedstrijd voor Zunobri B1.

Zaterdag 22 september stond voor Zunobri B1 de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Rodenburg B2. In de oefenwedstrijd werd er met 14-4 verloren.

In de eerste helft bleek al gauw dat de twee team aan elkaar gewaagd waren. Het bleef lang 0–0 tot dat Inge Burgler de score opende met een afstandsschot 1-0. Doordat de passingen niet goed ging liep Rodenburg in de eerste helft uit naar 1-3.
In de tweede helft kwam een andere Zunobri op het veld, de passing verliep wat beter en het rond spelen ging sneller. Door het sneller rond spelen werd er makkelijk een vrijstaande medespeler gevonden en werd de 1-3 achterstand omgebogen naar een 4-3 voorsprong door achtereenvolgens Inge Burgler (2-3) Marjolein Bloema (3-3) en Eke Slager (4-3). Na de 4-3 golfde het spel heen en weer en was het Rodenburg die met twee doelpunten die weer op voorsprong kwamen (4-5). Het was Marjolein Bloema die met haar tweede doelpunt die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht (5-5). Zunobri schroefde het tempo nog verder op en door het onder de korf goed neer zetten waren het o.a. Eke Slager en Marleen Haaijema die met diverse afstandsschoten het probeerden. Het was uiteindelijk Rodenburg met twee succesvolle afstandsschoten de winst mee naar Leek namen.
Gezien de nederlaag kunnen de dames van Zunobri terug kijken op een goede wedstrijd.

Doelpunten:

Marjolein Bloema 2x, Inge Burgler 2x en Eke Slager 1x.