Zunobri B1

Zunobri B1 overklast Drachten/vanderWiel

Zaterdag 15 december stond voor Zunobri B1 uitwedstrijd op het programma uit tegen Drachten/van der Wiel B3.

Na een week rust reisde Zunobri B1 af naar Drachten voor de wedstrijd tegen Drachten/van de Wiel B3. Het team begon geconcentreerd aan de wedstrijd. Het was Jorien de Boer die twee keer met een doorloopbal de stand op 0-2 bracht. Na de 1-2 werd door coach Huizing besloten om feller en dichter op de aanvallers te verdedigen, hierop had Drachten/van der Wiel geen antwoord en Zunobri liep daarna uit naar 1-6 door twee keer Marjolein Bloema en twee keer Esther Hamming. In de eerste helft werd er vervolgens nog gescoord door Inge Burgler (1-7) Larissa Bloema (1-8) Jorien de Boer (1-9) en Erica Elzinga met de 1-10.
Het eerste punt in de tweede helft was voor Drachten/van der Wiel B3 (2-10). Jorien de Boer en Daphne Huizing bleek in deze wedstrijd een goede koppel te zijn want het was wederom Jorien de Boer met twee doorloopballen die de stand op 2-12 bracht. Ondanks de riante voorsprong bleef het team geconcentreerd spelen. Na de 2-13 van Marjolein Bloema (strafworp) en het benutten van een klein kansje door Erica Elzinga (2-14) was het wederom Jorien de Boer met twee afstandsschoten die de stand op 2-16 bracht. Zunobri B1 speelde hierna de wedstrijd rustig uit en het waren achtereenvolgens Marjolein Bloema (1-17) en Erica Elzinga (1-18) beiden met een afstandsschot, waarna Esther Hamming de eindstand bracht op 2-19.
A.s. vrijdag staat voor Zunobri B1 de thuiswedstrijd tegen Drachten/van der Wiel B3 op het programma de wedstrijd begint om 18:00 uur.

Doelpunten:

Jorien de Boer 7x, Marjolein Bloema 4x, Erica Elzinga 3x, Esther Hamming 3x,
Larissa Bloema 1x en Inge Burgler 1x