Zunobri A1 wint 2x op rij

Zunobri A1 moest twee maal inhalen door de week. De eerste wedstrijd op donderdag was thuis tegen HH combi A1. De volgende vrijdag erop uit in Emmen tegen EKC A2. De eerste wedstrijd knokte de A1 zich naar een overwinnen waarna de tweede wedstrijd soepeltjes binnen gehaald werd. 

Coaches Alie en Willem hadden hun handen vol tegen HH Combi. Toch begon het allemaal nog zo goed, de eerste helft liepen de blauw-witten dan nog niet over de roodhemden heen maar echt heel moeilijk ging het niet. 
Mooie goals van o.a. Harold Veldkamp zorgden voor een 3 soms 4 punts voorsprong en met een voorsprong ging Zunobri A1 dan ook de rust in. 
Maar na rust een ander beeld, de coaches van de tegenpartij hadden hun ploeg opgedragen meer druk te geven. Met name het tweede Zuidhorner aanvalsvak had daar ontzettend veel last van, de lengte van de tegenstander zorgde voor veel balverlies. 
Toch bleven de blauw-witten keihard knokken, met zo nu en dan een goaltje van o.a. Stefan Steenbergen bleven de Zuidhorners in de race, toch waren er ook mooie acties te zien, o.a. toen Thomas Wijtsma een bal onderschepte en Harold Veldkamp counterde met een doorloopbal, een splijtende pass zorgde voor een mooie goal. De tegenstander bleef aandringen en met soms maar 1 punt voorsprong bleef het spannend.
Zunobri vocht zich naar een verdiende 10-8 overwinning.
De vrijdag erop was er geen enkel gevaar van EKC2000, een simpele 9-19 uitslag met maar liefst 8 van Thomas Wijtsma betekende dat Zunobri ineens weer omhoog kijkt.