Een mooie wedstrijd van A1 op de thuisspeeldag

Veel publiek bij de wedstrijd van Zunobri A1, gesponsord door Kees Afman, op de thuisspeeldag van Zunobri. Het beloofde dan ook een belangrijke wedstrijd voor het team te worden, want de wedstrijd zou vandaag tegen Rodenburg A1, waarmee Zunobri nu de eerste plek deelt, gespeeld worden.

Het startsein was gegeven en beide teams gingen fel van start en al snel scoorde Thomas Wijtsma het eerste doelpunt voor Zunobri. Maar de tegenpartij liet het er niet bij zitten en na een aantal mooie aanvallen stond het  1-4 voor de club uit Rodenburg. Zunobri moest beseffen dat ze harder moesten werken voor de winst want ze liepen al snel weer in op de ploeg. Uiteindelijk gingen de teams de rust in met een 6-6.

De tweede helft ging van start en het bleef spannend , met twee doelpunten aan beide kanten kwam het tot een gelijke stand van 8-8. Het team wilde natuurlijk niet weer een gelijke stand, zoals in de drie voorgaande wedstrijden, en werkte daarom nog harder om een winst te behalen. Door een sterk spel, zowel aanvallend als verdedigend,  wist de ploeg een grote voorsprong te behalen op Rodenburg. Uiteindelijk wist de tegenpartij een serie van 9 doelpunten te beëindigen en was de stand 17-9. De wedstrijd eindigde, met een laatste schot van Stefan Steenbergen, in een 19/9 voor Zunobri A1 .

De wedstrijd voor volgende week gaat niet door en zal waarschijnlijk verplaats worden naar 3 juni. Dit zal de laatste wedstrijd voor de ploeg worden, en daarmee ook de kampioenswedstrijd. Veel staat er niet meer op het spel, mocht de ploeg verliezen zullen ze het waarschijnlijk op hun doelsaldo (nu +18) alsnog winnen van Rodenburg (doelsaldo nu -3). C:\Users\Sytse\Desktop\Fotos\2017\2017_05_20\IMG_6186.JPG

Doelpunten: Stefan Steenbergen 6, Thomas Wijtsma 6, Loes Henstra 3, Harold Posthuma 2, Ludmila Wilhelm 1, Cho Luining  1