Wisselende resultaten voor Zunobri

Zuidhorn- In een nieuw competitieweekend kwamen verschillende Zunobriploegen in actie. De jongste pupillen van Zunobri lieten met duidelijke cijfers aan Rooda '70 zien wie de winnnaar was. Ook de pupillen van Fred Pera en Rebekka Levy wonnen van hun tegenstander. In Oude Pekela werd het 1-11 voor de Zuidhorners. Helaas kon Zunobri D1 geen vuist maken tegen Sparta D1. Met 17-0 werd er verloren in Zevenhuizen.
De C1 van Peter Schutte trok tegen Noordenveld in de slotseconden aan het langste eind. Middels een strafworp werd het 4-3 voor de Zuidhorners. De beide B-ploegen van Zunobri wisten niet te winnen. Sparta was te sterk voor de B2 en de B1 moest zich, ondanks een sterke tweede helft, gewonnen geven tegen Hoogkerk B2.

De laatste wedstrijd van het weekend was een belangrijke westrijd voor Zunobri 1. De ploeg staat onderaan in de competitie en zal het lastig krijgen degradatie te ontlopen. Zaterdag werd er verloren met 13-14 van de combinatie DWA/Argo.
Met nog 6 wedstrijden tegaan moet Zunobri 1 punten gaan pakken. Aankomend weekend mag Zunobri 1 dit proberen tegen TDK uit Deinum.