Zunobri 1 wint moeilijke wedstrijd.

Na vorige week nipt te hebben verloren van HHV, moesten we zaterdag thuis tegen het altijd lastige ROG.Zunobri begon scherp aan de wedstrijd, waarin A junioren, Janneke van Hielkema en Ricardo de Graaf, in de Basis begonnen. Het openingsdoelpunt werd gemaakt door Ricardo de Graaf die een erg goede wedstrijd speelde. Snel daarna werd het 2-0 door een strafworp van Alie Lanting. De wedstrijd werd daarna al snel spannend omdat ROG ook begon te scoren en boog de stand om naar een 2-3. Tot de 7-7 bleven we na elkaar scoren en ging de wedstrijd gelijk op. Net voor rust konden we afstand nemen door doelpunten van Alle Veenstra, Tjeerd de Jong en Rolf Pera. Met een 10-7 stand gingen we de rust in.
ROG kwam erg sterk de kleedkamer en maakte het ons gelijk erg lastig door terug te komen tot 11-10, de wedstrijd lag weer helemaal open. Daarna begonnen we weer te korfballen en namen we een kleine afstand door doelpunten van Alie Lanting en Janneke van Hielkema, 13-10. Dit gat gaven we de rest van de wedstrijd niet meer weg en speele de wedstrijd goed uit door doelpunten van Wietse Noord en Mark . Met een eindstand van 15-13 wonnen we uiteindelijk deze moeilijk wedstrijd.

 

Leuk om te melden is dat de ploeg elke week beter begint te korfballen en dat ook de A junioren het super doen in het eerste.

Doelpunten: Alie Lanting 4, Alle Veenstra 3, Rolf Pera 1, Mark 1, Wietse Noord 1, Ricardo de Graaf 1, Willy de Jong  1, Janneke van Hielkema 1, Manon Bos 1.