Zunobri op KorfSchaittoernooi 2013

LEEK - Een leuk verslag van Matthijs Slager over het KorfSchaittoernooi in Leek. Er waren 4 mensen namens Zunobri vertegenwoordigd.

Koos, Eke en ondergetekende waren vertegenwoordigd en hebben gistermiddag een leuk toernooitje gehad in Leek.

Eke en ik heb de poulefase overleeft en hadden een spannende wedstrijd tegen AnneliesMatthijs en EkeSchuitema en Michel. We hadden tot de 16 punten een voorsprong van

3-4 punten echter daarna kwam de klasse van Annelies en Michel door onafgebroken scores waardoor zij als poule winnaars benoemd werden en wij als tweede wel doorgingen naar de kwart finale. Daar troffen we Joep en Marten, welke als 1e in poule B waren geëindigd. Ook dit was aanvankelijk even schrikken voor beide heren. Eke liep warm en scoorde onophoudelijk, echter ik liet het even afweten waardoor de heren Joep Bruin & Marten weer aardig bij konden komen en in de laatste 3 minuten van het 10 minuten duel zij langszij kwamen en met een eindstand van 25-27 naar de halve finale mochten gaan. Joep en Marten hebben de halve finale en ook de finale gewonnen waar zij tegen Annelies Schuitema en Michel de meerdere waren met een score van 27-25. Kortom met onze score hoefden een ex-midweker en een C-aspirant (jongste deelnemer) ons niet te schamen als verliezend kwartfinalist. Volgend jaar zijn we er weer bij en ik hoop nog veel meer Zunobrianen!

Matthijs Slager