Sterk Zunobri MW wint eenvoudig van OWK

Na de verloren wedstrijd tegen Club Brothers stond woensdag de wedstrijd tegen OWK op het programma. OWK was voor Zunobri een onbekende tegenstander want er was nog nooit tegen OWK gespeeld.

Zunobri begon goed aan de wedstrijd en het was Henk van der Spek die met twee afstandsschoten de stand op 0-2 bracht. Nu was het de beurt aan het andere vak om wat aan de stand te doen. Het was eerst Robert Jan Hidding die een toegekende strafworp vijlloos benutte (0-3) waarna Ricardo de Graaf met een klein kansje de stand bracht op 0-4. Het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Wilma Smit die een doorloopbal bovenhands afrondde (0-5). Na de 0-5 was het Ietse Pestoor en Robert Jan Hidding die ruststand op 0-7 brachten.
Na de rust was het voor Zunobri eerst moeilijk de draad van de eerste helft weer op te pakken en was het OWK die na de 0-8 van Robert Jan Hidding met twee treffers iets terug deden 2-8. Het waren de A-junioren Janneke van Hielkema met een doorloopbal (2-9) en Ricardo de Graaf met een afstandsschot (2-10) Zunobri weer op het goede spoor zetten. Na de 3-10 waren het achtereenvolgens Henk van der Spek met de 3-11 en Robert Jan Hidding met de 3-12. Het slot akkoord voor Janneke van Hielkema die met een mooi afstandsschot de eindstand bracht op 3-13.
Volgende week woensdag wordt er om 18:00 afgereisd naar koploper Stadskanaal.


Doelpunten:
Robert Jan Hidding 4x, Henk van der Spek 3x, Ietse Pestoor 1x, Ricardo de Graaf 2x,
Janneke van Hielkema 2x en Wilma Smit 1x