Midweek pakt serieuze punten

Dinsdagavond 28 januari stond Midweekers van Zunobri de thuiswedstrijd op het programma tegen Invicta/Frigro. Onder leiding van Peter schutte begonnen de beide teams aan de wedstrijd. Het was Invicta/Frigro die de score opende maar het antwoord van Zunobri kwam op naam van Appie. Het spel golfde heen en weer en halverwege de eerste helft was de stand 3-2 mede door doelpunten van Selien en Hans.

Door rustig en geduldig te spelen kreeg Zunobri gaandeweg meer grip op het spel. Met een aantal mooie aanvallen brachten Hans, Joost en 2 keer Hans de ruststand op 7-4.

Het was Zunobri die goed aan de tweede helft begon met doelpunten Joost, Eileen, Appie en Sytse waardoor de stand op 11-4 bracht. Na de 11-4 van Sytse kwam Invicta/Frigro iets beter in het spel mede doordat Zunobri te snel koos voor een schot. Invicta/Frigro kwam terug tot 11-8. Door doelpunten van Joost en Hans kwam de eindstand op 13-8. Beide teams keken terug op een leuke wedstrijd.